Aktiválás

Sikeres regisztrációt követően a rendszer a regisztrációkor megadott e-mail címre elküldi az első bejelentkezéshez szükséges, egyszerhasználatos kódját. Az e-mailben kapott kódot a küldéstől számított 5 napon belül aktiválhatja. Kattintson a levélben küldött linkre, majd töltse ki az Aktiválás oldalon megjelenő űrlapot.

A Felhasználónév mezőbe adja meg a regisztrációkor választott ügyfélkapus felhasználónevet.

Az Egyszerhasználatos kód mezőbe automatikusan beíródik az e-mailben kapott kód.

Az Új jelszó, valamint az Új jelszó megerősítése mezőkbe az újonnan választott jelszavát kell beírnia. Az új jelszó beírása közben színes sáv jelzi az aktuális jelszóerősséget. A sáv színe a beírt jelszó erősségétől függően változik, a megfelelő erősségű jelszót zöld sáv jelzi. A jelszóerősséget szövegesen is kiírjuk (gyenge, közepes, megfelelő). Igény szerint be- és kikapcsolható jelszóösszeállítási javaslatok segítik a beíráskor a megfelelő minősítésű jelszó megadását.

A Jelszó láthatóvá tétele ikonra kattintva megjeleníthető és ellenőrizhető a beírt új jelszó.

Az Új jelszó generálása link segítségével könnyen és gyorsan generálhat megfelelő erősségű, biztonságos jelszót. A generálást követően felugrik egy ablak, amelyen kiválaszthatja  és bemásolhatja az Új jelszó mezőbe a generált jelszavak egyikét.

A Jelszó lejárati időpontja az új jelszó érvényességi idejére vonatkozik. A mező automatikusan kitöltődik. Amennyiben a mezőt nem módosítja, új jelszavának lejárati ideje alapértelmezetten a maximálisan adható 2 év lesz. Ha ennél rövidebb lejárati időt szeretne megadni, akkor a mezőbe kattintva a naptár segítségével választhatja ki az Önnek megfelelő dátumot. A lejárati időpontot kézzel is beírhatja, ebben az esetben éééé.hh.nn formában (a nap után nem szabad írásjelet tenni!) adja meg a kívánt dátumot.

Az űrlap kitöltését követően kattintson az Aktiválás gombra.