Ugrás a tartalomra

Súgó

Aktiválás

Sikeres regisztrációt követően a rendszer a regisztrációkor megadott e-mail címre elküldi az első bejelentkezéshez szükséges, egyszerhasználatos kódját. Az e-mailben kapott, egyszerhasználatos kódot a küldéstől számított 3 napon belül használhatja fel. Kattintson a levélben küldött linkre, majd töltse ki az "Első bejelentkezés"oldalon megjelenő űrlapot.

A"Felhasználónév" mezőbe adja meg a regisztrációkor választott ügyfélkapus felhasználónevet.

A „Jelszó” mezőbe automatikusan beíródik az e-mailben kapott kód.

Az „Új jelszó”, valamint az „Új jelszó megerősítése” mezőkbe az újonnan választott jelszavát kell beírnia. Jelszóerősség-mérő mutatja az aktuálisan beírt új jelszó erősségét. A rendszer kizárólag az "Erős" minősítésű jelszót fogadja el. "Gyenge" vagy "Közepes" erősségű jelszó esetén az "Új jelszó generálása" gomb inaktív marad.

A "Jelszó megjelenítése" előtti jelölőnégyzet kipipálásával megjeleníthető és ellenőrizhető a beírt új jelszó.

Az "Új jelszó generálása" gomb segítségével könnyen és gyorsan generálhat – a jelszókritériumoknak megfelelő - biztonságos jelszót. A generálást követően felugrik egy ablak, amelyen kiválaszthatja a generált jelszavak egyikét.

A „Jelszó lejárati időpontja” az új jelszó érvényességi idejére vonatkozik. A mező automatikusan kitöltődik. Amennyiben a mezőt nem módosítja, új jelszavának lejárati ideje alapértelmezetten a maximálisan adható 2 év lesz. Ha ennél rövidebb lejárati időt szeretne megadni, akkor a mezőbe kattintva a naptár segítségével választhatja ki az Önnek megfelelő dátumot. A lejárati időpontot kézzel is beírhatja, ebben az esetben éééé.hh.nn formában (a nap után nem szabad írásjelet tenni!) adja meg a kívánt dátumot.

Az űrlap kitöltését követően kattintson az "Aktiválás" gombra.

Figyelem! Elektronikus személyazonosító igazolvánnyal történő online regisztráció esetén, a sikeres regisztrációt követően - az első bejelentkezéskor megadott jelszavával - körülbelül 1 óra elteltével jelentkezhet be a tárhelyére.

  Kormányzati Ügyfélvonal, telefonszám Magyarországról: 1818, külföldről: +36 (1) 550-1858. E-mail cím: ekozig@1818.hu

3.2.3 - 2018.03.29 09:38